FAQFAQ    HledatHledat   Soukromé zprávySoukromé zprávy   

Vniřní výsuvy Tandëm Box  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra Kuchyně -> Vybavení a doplňky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HankaSB
Anonymní

PříspěvekZaslal: 22. 2. 2010 22:24    Předmět: Vniřní výsuvy Tandëm Box Citovat

Dobrý večer všem, zařizuji respektive plánuji kuchyň a do potravinové skříně bych si ráda pořídila výsuvné šuplíky. Hledala jsem na internetu a našla jsem pouze značku Tandembox:

http://www.ceska-dvirka.cz/ceska-dvirka/eshop/14-1-Zasuvkove-vysuvy/153-4-TandemBox-D-BoxSide/5/758-TanBox-D-Box-500-mm-30kg-vnitrni

Je to docela drahá záležitost, jeden výsuv přijde cca na 2 tis. Kč. Neznáte někdo levnější variantu? Třeba existuje nějaký český výrobce, u kterého se dají podobné šuplíky sehnat levněji. Případně pokud má někdo zkušenost s těmito výsuvy Tandembox - jste s nimi spokojeni?

Děkuji za vaše odpovědi.

Hanka
Vašek
Anonymní

PříspěvekZaslal: 23. 2. 2010 7:47    Předmět: Re: Vniřní výsuvy Tandëm Box Citovat

HankaSB napsal:
Dobrý večer všem, zařizuji respektive plánuji kuchyň a do potravinové skříně bych si ráda pořídila výsuvné šuplíky. Hledala jsem na internetu a našla jsem pouze značku Tandembox:

http://www.ceska-dvirka.cz/ceska-dvirka/eshop/14-1-Zasuvkove-vysuvy/153-4-TandemBox-D-BoxSide/5/758-TanBox-D-Box-500-mm-30kg-vnitrni

Je to docela drahá záležitost, jeden výsuv přijde cca na 2 tis. Kč. Neznáte někdo levnější variantu? Třeba existuje nějaký český výrobce, u kterého se dají podobné šuplíky sehnat levněji. Případně pokud má někdo zkušenost s těmito výsuvy Tandembox - jste s nimi spokojeni?

Děkuji za vaše odpovědi.

Hanka

tak ještě jednou dobrý den Smile,

Tandembox je obchodní označení rakouského výrobce Blum, vyrábí ale i levnější verzi (Metabox), obojí s doživotní zárukou. Nevím, jakou výbavu TBXu jste vybrala, ale ta cena i mě přijde dost vysoká, běžně prodávám tento výsuv cca 1,500 Kč, ale záleží i na vnitřním dělení, za základní prvek je to rozhodně dost. Kvalitní obdoba existuje (Hettich,Mepla), ale ceny budouvelmi podobné, takže spíše bych Vás varoval před značkou Wirelli, která se také vyskytuje na našem trhu (Čínská kopie Tandemboxu),je velmi nekvalitní a tohle zboží by se dle mého názoru nemělo na trhu vůbec vyskytovat.Od originálu je k nerozeznání i pro odborníka. Nejlevnější bude asi ta Mepla.
dandee
Anonymní

PříspěvekZaslal: 21. 6. 2010 10:11    Předmět: Blum x Mepla Citovat

můžu se zeptat, co z toho byste spíš doporučil? Navíc truhlář mi říkal, že Mepla je dokonce o něco dražší než Blum (zásuvky)
Vašek
Anonymní

PříspěvekZaslal: 21. 6. 2010 10:17    Předmět: Re: Blum x Mepla Citovat

dandee napsal:
můžu se zeptat, co z toho byste spíš doporučil? Navíc truhlář mi říkal, že Mepla je dokonce o něco dražší než Blum (zásuvky)

Dobrý den,
záleží na truhláři, za kolik co sežene (nebo co Vám chce prodat a na čem má větší zisk Smile ).
Obecně je Mepla nejlevnější, ale já používám ten Blum již více jak 12 let a bez jediné reklamace, takže ta doživotní záruka , kterou výrobce garantuje nebude jen obchodní heslo. Svým zákazníkům doporučuji Blum (také proto, že za ta léta mám pochopitelně na něj nejlepší nákupní cenu Smile, ale vážně ,jsem přesvědčen, že je to to nejkvalitnější, co lze nyní koupit ).
dandee
Anonymní

PříspěvekZaslal: 21. 6. 2010 10:22    Předmět: Citovat

díky za rychlou odpověď... ještě bych se zeptala, co byste mi doporučil (systém, fírmu..) do rohové skříně, když nechci ty "ledviny" - nejspíš ten drátěný systém, já část je na dvířkách a druhá popojede - ale existuje ještě něco jiného? Od které firmy je to asitak nejspolehlivější a na kolik cca to vyjde. Díky
dandee
Anonymní

PříspěvekZaslal: 21. 6. 2010 10:24    Předmět: Citovat

ještě mám jeden dotázek, ráda bych s vámi zkonzultovala návrh kuchyně, jen ho nechci z pochopitelných důvodů vkládat sem. Je nějaká jiná možnost?
Vašek
Anonymní

PříspěvekZaslal: 21. 6. 2010 11:44    Předmět: Citovat

dandee napsal:
díky za rychlou odpověď... ještě bych se zeptala, co byste mi doporučil (systém, fírmu..) do rohové skříně, když nechci ty "ledviny" - nejspíš ten drátěný systém, já část je na dvířkách a druhá popojede - ale existuje ještě něco jiného? Od které firmy je to asitak nejspolehlivější a na kolik cca to vyjde. Díky

Dobrý den,
dle mého soudu je do takovéto skříňky nejlepší volba mechanika od firmy Kesseböhmer (www.kesseboehmer.de, u nás distribuuje BeA CS spol.s.r.o.) cena bude cca okolo 12.000 musel bych to přesně spočítat, ale je to zaručená kvalita oproti různým italským nebo nedejbože čínským kopiím. Nic lepšího neznám, pokud nechcete ten "Le Mans". pak je možno ještě použít polici nebo půlkruhové koše ale to asi tušíte sam/a není to pravé ořechové.
Vašek
Anonymní

PříspěvekZaslal: 21. 6. 2010 11:47    Předmět: Citovat

dandee napsal:
ještě mám jeden dotázek, ráda bych s vámi zkonzultovala návrh kuchyně, jen ho nechci z pochopitelných důvodů vkládat sem. Je nějaká jiná možnost?

Tady Vás zklamu, jedině přes toto fórum , ale klidně bych se nebál to dát sem, vlastně nic neriskujete a názory ostatních nejen moje Vám mohou pomoci při rozhodování.
Infini
Anonymní

PříspěvekZaslal: 28. 6. 2010 8:45    Předmět: Kuchyň Citovat

dobrý den,

mohu Vám nábídnout své služby v oblasti zařizování kuchyně.V oboru prodeje a návrhování kuchyní mám již 15let praxe.Provedu Vás od návrhu kuchyně až po konečnou realizaci:o) v případě zájmu pište na e-mail:jitkaradek@seznam.cz Very Happy
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra Kuchyně -> Vybavení a doplňky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.